Egészségpénztár

 

Jelenleg az alábbi egészségpénztárakkal állunk kapcsolatban.

Megbeszélés alapján ezen szolgáltatók listáját bővíteni tudjuk.

 

 
AXA Egészségpénztár


Kapcsolat
http://www.axa.hu/
Az AXA3 Egészségpénztár 2002-ben jött létre és 2003 elején kezdte meg működését, tovább bővítve az öngondoskodás lehetőségét. A Pénztár jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő Egészségpénztára. Alapvető célja az egészséges életmódra való nevelés és az egészségkultúra fejlesztése.

 


Dimenzió Egészségpénztár


Kapcsolat
http://www.dimenziocsoport.hu
A DIMENZIÓ Egészségpénztár mind partnerei, mind vevőköre környezetét tekintve a minőségre hagyományosan érzékeny területen, az egészségügy területén működik. Célul tűzte ki, hogy alapszolgáltatásai mellett kielégíti tagjainak a mindenkori egészségügyi ellátó-rendszer iránt támasztott többletigényét mind az ellátási forma, mind az ellátási terület értelmében. 

 


Generali Egészségpénztár


Kapcsolat
http://ep.generalipenztar.hu/

Tevékenységünk alapelve a társadalombiztosítás által egyáltalán nem, vagy csak részben támogatott ellátások kiegészítése és az aktív életkorban megjelenő egészségügyi kockázatok csökkentése. Pénztárunk legfontosabb célja, hogy a pénztártagoknak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, amelyek elsősorban az egész család egészségmegőrzését, a betegségek megelőzését, illetve korai felismerését és másodsorban a betegséggel kapcsolatos kiadások csökkentését szolgálják.

 


OTP Országos Egészségpénztár


Kapcsolat
https://www.otpbank.hu/otppenztarak/hu/ep_index.html
Az OTP Egészségpénztár célja az, hogy tagjai és azok hozzátartozói a pénztári tagság előnyeit és kedvezményeit kihasználva jussanak hozzá azon magas színvonalú egészségügyi és egyéb egészségmegőrző szolgáltatásokhoz, amelyekre szükségük és igényük van.

 


MKB Egészségpénztár


Kapcsolat
http://www.mkb.hu/mkb_csoport/mkb_egeszsegpenztar/index
Az MKB Egészségpénztár az egyik legnagyobb és legjobb feltételrendszerű egészségpénztár. Több mint 117 ezer fős tagságával, 7,2 milliárd forintot meghaladó vagyonával és 8600 szolgáltató partnerével a második legnagyobb hazai egészségpénztár. A Pénztár háttere a több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező MKB Bank Zrt. 

 


Tempo Egészségpénztár


Kapcsolat
http://www.egeszsegpenztar.hu/
TEMPO EGÉSZSÉGPÉNZTÁR – korábban MOL Egészségpénztár - 1996. december 12-én – az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. XCVI. törvényt alapul véve – alakult meg.
Pénztárunk az ország egyik legdinamikusabban fejlődő Pénztára; 15 éves működésünk során taglétszámunk folyamatosan növekszik, jelenleg több mint 71 ezer pénztártag és kedvezmézettjei veszik igénybe szolgáltatásainkat.

 
 


Vasutas Egészségpénztár


Kapcsolat
https://www.epenztar.hu/egeszsegpenztar.php
A Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár tizenöt éves múltra visszatekintő tapasztalatával az egészségpénztári szakma egyik meghatározó szereplője.Az egészségpénztári számla segítség az egész családnak, hiszen az egyéni számlán lévő összeg terhére nem csak a pénztártag, hanem a közeli hozzátartozók (pl. házastárs, élettárs, gyermek, unoka, szülő, nagyszülő, testvér) egészségügyi célú kiadásai is elszámolhatók.


 


Vitamin Egészségpénztár


Kapcsolat
https://www.vitaminep.hu/
A 24 000 főt számláló, Villamosenergia-ipari Társaságok által 1997-ben alapított Vitamin Egészségpénztár egyike az elsők között létrehozott magyarországi egészségpénztáraknak. Jelenleg több, mint 600 szerződött munkáltató bizalmát élvezzük, köztük olyan óriás cégekét, mint a Paksi Atomerőmű Zrt, az amerikai központú Alcoa-Köfém Kft., a Magyar Villamos Művek Zrt., OVIT Zrt., Budapesti Elektromos Művek Zrt., Vértesi Erőmű Zrt., Mátrai Erőmű Zrt., EDF DÉMÁSZ Zrt. A Vitamin Egészségpénztár egy valóban non-profit szervezet, melynek szolgáltatása során célja a törvényesség és a tag érdekeinek összhangja.
A Vitamin Egészségpénztár dolgozik az egyik legkisebb működési levonással az egészségpénztári piacon és így lehetséges, hogy a tagok ingyen kapnak nem csupán saját kártyát, de a közeli hozzátartozójuk részére társkártyát is. 

Aktuális hírek


Időpontegyeztetés miatt NE hétfőn délután és NE kedden délelőtt hívjanak, mivel a rendelést nem tudom addig folytatni. Se a székben ülő betegnek, se a telefon végén váró páciensnek nem jó, ha rendelési időben telefonálnak. A hét többi munkanapján bátran kereshetnek telefonon.

Bármilyen kérdés esetén itt érnek el: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Friss hírekért látogassanak ismét a weboldalra.
Dr. Farkas Anna